20 / 04 / 2024

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...



Mehmet Hakan Tercan kimdir?
1969'da Çorum'da doğan Mehmet Hakan Tercan, 1992'de İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) bölümünden mezun oldu. 1992'de meslek hayatına adım atan Tercan, Türk Hava Yolları Elektronik Bilgi İşlem Dairesinde Network Mühendisi olarak başladı. 

1996 yılından bu yana Pamukbank'ta sırasıyla Sistem Mühendisi ve Bilgi Güvenliği Uzmanı olarak çalışan  Pamukbank'ın Halkbank'la birleşmesi sonrasında Mehmet Hakan Tercan, görevine devam etti. 

2011 yılında Bilgi Güvenliği Süreçleri Yöneticisi, 4 Ocak 2017'de Bilgi Güvenliği Bölüm Yöneticisi oldu. 2 Ekim 2019'dan sonra Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bilgi Teknolojileri Grup Başkanlığı bünyesinde Altyapı İşletimi ve Yönetimi Daire Başkanlığı görevinde çalışan Tercan, 16 Nisan 2020'den sonra Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Geri Dön