26 / 04 / 2024

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.



Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımı, basın toplantısıyla tanıtıldı.  Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  İzmir  Gürsel Aksel Stadı'nın basın odasında gerçekleştirilen toplantıya, Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile yöneticiler katıldı. 

Mehmet Sepil, şubenin taraftarlar tarafından yönetileceğini ve hentbolde yeni bir sayfanın açıldığını dile getirdi.

- Torbalı'daki arazi

Göztepe'nin İzmir'in en bilinen markalarından olduğunu belirten Başkan Mehmet Sepil, yerel yönetimlerle üst seviye görüşmelerdeki yakınlığı, "bir salondan iki saat faydalanmak istediklerinde" göremediklerini belirtti.

Torbalı Belediyesi tarafından tahsisi iptal edilen arazi konusuyla da ilgili konuşan Mehmet Sepil, şunları dile getirdi:

"Oraya gençler için tesis, okul yapacaktık. Sadece futbol altyapısı olmayacaktı. Futbol sahalarının yanında spor salonu, okul, yüzme havuzu planlıyorduk. Sadece futbol altyapısına değil diğer amatör branşlara da hizmet edecekti. Mevcut Belediye Başkanının açıklamaları cevabı hak etmiyor. Göztepe politika üstüdür. Bizi politika içine çekmeye çalışanlar, çekemezler."

 


Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!


Geri Dön