29 / 03 / 2024

Mehmet Şimşek: Artvin turizm açısından çok önemli bir bölge!

Mehmet Şimşek: Artvin turizm açısından çok önemli bir bölge!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Şavşat Karagöl'de ziyaretlerde bulundu. Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Artvin'in turizm açısından çok önemli bir bölge olduğunu, tanıtım için her türlü desteğin sürdürüleceğini söyledi.




Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli incelemeler için geldiği Artvin'in Şavşat ilçesindeki Karagöl bölgesinde ziyaretlerde bulundu.


Şimşek, Şavşat ilçesine bağlı Suğuksu mevkisinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların organik meyvelerinin fotoğrafını çeken Bakan Şimşek, tanıtım açısından sosyal medyadan destek vereceğini belirtti.


Ardından ilçedeki Karagöl mevkisine geçen Şimşek, göl etrafını dolaştı, bol bol fotoğraf çektirdi, gazetecilerin fotoğrafını çekti, göldeki balıklara ekmek attı. Bakan Şimşek, daha sonra Artvin'e özgü cağ kebabının ateşte pişirilmesini izledi, cağ kebap kesti. Şimşek'e Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve öteki ilgililer eşlik etti.


Bakan Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Artvin'in turizm açısından çok önemli bir bölge olduğunu, tanıtım için her türlü desteğin sürdürüleceğini söyledi.


Şimşek daha sonra Artvin'den ayrıldı.



AA


Geri Dön