28 / 03 / 2024

Mehmetçik Vakfı gayrimenkul satıyor

Mehmetçik Vakfı gayrimenkul satıyor

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü elindeki fazla gayrimenkulleri satışa çıkardı



TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de bulunan 11 gayrimenkulünü satışa çıkardı. TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı taşınmazlar arasında İstanbul Beyoğlu'nda 130 metrekare büyüklükte 325 bin TL tahmini bedelli bir konut ile Bayrampaşa'da 134 metrekare büyüklükte 73 bin TL tahmini bedele sahip iki katlı bir konut bulunuyor.
 
TSK Mehmetçik Vakfı'nın satışa çıkardığı gayrimenkullerin en ucuzu Kocaeli'ndeki 15 metrekare büyüklükte ve 7 bin 500 TL değerindeki büro olurken en pahalısı yine Kocaeli'ndeki 228 metrekare büyüklükteki ve 400 bin TL değerindeki apartman oldu.
 
Satışlar 17 Mart ile 1 Nisan 2010 tarihleri arasında satışların yapılacağı illerdeki TSK Mehmetçik Vakfı temsilciliklerinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Mehmetçik Vakfı'nın ihaleleri 17 Mart'ta

TSK Mehmetçik Vakfı, elindeki fazla gayrimenkulleri satışa çıkardı. Vakfın 11 gayrimenkulü  İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Balıkesir şehirlerinde bulunuyor. İhale, 17 Mart ile 1 Nisan arasında vakfın ilgili şehirlerindeki merkezlerinde gerçekleştirilecek. 

TSK'nın İstanbul'da satışa çıkardığı iki gayrimenkul bulunuyor. Bunlardan biri 325 bin TL tahmini bedelle satışa çıkarılan 130 metrekarelik konut.

Diğeri ise 73 bin TL tahmini bedelle satılacak olan 134 metrekarelik iki katlı konut.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön