19 / 03 / 2024

Melih Gökçek Ankara'daki projeleri inceledi!

Melih Gökçek Ankara'daki projeleri inceledi!

Ankara’da yapım aşamasındaki projeleri tek tek gezerek yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hafta içindeki yoğun çalışma temposunun yanı sıra hafta sonunu da proje alanlarını geziyor. Gökçek'in bu haftaki ilk durağı, Yenimahalle Yakacık bölgesinden, Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağına kadar şehri kuzey bölümünde kuşaklayacak bulvar oldu. Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Gökçek, buradan Kuzey Yıldızı'nda bulunan Kuzeykent Cami ve Külliyesi'nin inşaat alanına geçti. İnşaat alanını ve oluşan manzarayı bizzat cep telefonuyla görüntüleyen Başkan Gökçek, bürokratlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan "Yeni Keçiören Bulvarı"nın Basınevleri Kavşağı'ndaki çalışma alanını da gezen Başkan Gökçek, burada yapılan köprüler ile alt geçitleri inceledi ve bilgi aldı. Daha sonra yol çalışmasının bulunduğu Hurdacılar Kavşağı'na ve İvedik Arıtma Tesisleri'ne giden Başkan Gökçek, burada ASKİ depolarını gezdi.


TALİMATLAR VERDİ

Kendi kullandığı makam aracı ile Çubuk 1 Barajı Rekreasyon Alanı'na giden ve yürütülen proje çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gökçek, yetkililere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verdi.



Sabah



Haber Zafer Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentte yapımı devam eden büyük proje alanlarından bazılarını gezerek, incelemelerde bulundu.Hafta içindeki yoğun çalışma temposunun yanı sıra hafta sonunu da proje alanlarını gezerek değerlendiren Başkan Gökçek’in ilk durağı, Yenimahalle Yakacık bölgesinden, Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağına kadar şehri kuzey bölümünde kuşaklayacak 20 kilometre uzunluğundaki ve 50 metre genişliğindeki bulvar oldu.


Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Gökçek, daha sonra Kuzey Yıldızı’nda bulunan Kuzeykent Camii ve Külliyesi’nin inşaat alanına geçti. İnşaat alanını ve oluşan manzarayı bizzat cep telefonuyla görüntüleyen Başkan Gökçek, bürokratlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. Kendi kullandığı makam aracı ile Çubuk 1 Barajı Rekreasyon Alanı’na giden ve yürütülen proje çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gökçek, yetkililere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verdi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ’Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri Kavşağı’ndaki çalışma alanını da gezen Başkan Gökçek, burada yapılan köprüler ile alt geçitleri inceledi ve bilgi aldı. Daha sonra yol çalışmasının yapıldığı Hurdacılar Kavşağı’na ve İvedik Arıtma Tesisleri’ne giden Başkan Gökçek, ASKİ depolarını gezdi.


Başkan Gökçek son olarak Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yapılan mobilyacı showroom binasını da gezerek son durumuyla ilgili bilgiler aldı.


Zafer


Geri Dön