18 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait olan 64 dairenin açık artırma sureti ile satışa çıkarılacağını söyledi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi'ne ait 64 dairenin satışa çıkarılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun hükümlerine göre satışa sunulacak dairelerin oturmaya hazır olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Kentsel Dönüşüm Projesi Battalgazi ve Anbar Mahallerinde inşa edilen çok katlı binalardaki lüks daireler birinci sınıf malzeme ile inşa edildi. Daireler 115, 135 ve 175 m2 arasındadır.  Üstelik ödemeler de 36 ay gibi vade var. Daireler oturmaya hazır vaziyettedir. İhale günü al, ertesi gün taşın” dedi.

06 Ağustos 2019 Salı Günü saat 14.30´da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, ihale ile ilgili detaylı bilgileri www.melikgazi.bel.tr adresinden detaylı bilgi alabileceklerini de belirtti.


Geri Dön