19 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Melikgazi Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Başkan Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şenköşe Caddesi genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda bağlantı yolları dahil asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.



Melikgazi Belediye Başkanı   Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şenköşe Caddesi genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda bağlantı yolları dahil asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.


Çevresi  ile uyumlu çalışmalar

Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 1 cadde ve bunlara bağlantılı yollarda trafik akışını güvenli ve seri hale getirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 1 cadde ile buna bağlantılı yollarda 7 bin ton alt yapı malzemesi ile 3 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.

      

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan   Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi


Melikgazili olmanın farklılığı

“Yıldırım Beyazıt Mahallesi gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ile hem alan olarak büyümüş hem de nüfusu artmıştır. Güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açılmaktadır. Artan nüfusa ve büyüyen alan neden ile mahallede çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semtte yer alan Şenköşe ile buna bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. Şu anda asfaltlama çalışmasına başladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası Yıldırım Beyazıt Mahallesinin tüm yolları asfaltlanacaktır. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi” dedi.


Melikgazi Belediyesi



Geri Dön