19 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi'nden 7 kentsel dönüşüm ihalesi!

Melikgazi Belediyesi'nden 7 kentsel dönüşüm ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde kat karşılığı ihale gerçekleştireceklerini söyledi.




Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde yaptırılacak olan ve toplam 9 bloktan oluşan 340 dairenin kat karşılığı ihalesinin gerçekleştirileceğini dile getirdi.


Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada “Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2017 yılına hızlı başladık. Şubat ile Nisan ayları arasında 1346 dairenin ihalesini yaptık. Şimdi ise İlkbahar döneminde yine 4 hafta içerisinde 9 bloktan oluşan toplam 360 daireyi kat karşılığı 7 ayrı ihale ile yaptıracağız. 4 hafta içerisinde 7 ayrı ihale ile kat karşılığı iş yapan müteahhitler için önemli bir fırsat olacaktır. Bu yıl başlanılan inşaatlar 2018 yılında tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Küçükali ile Anbar Mahalleleri’ne iyi bakınız çünkü seneye bu mahalle de modern binalarla çevrelenmiş bir prestij mahalleri olarak bölge hak ettiği yerini alacaktır” diye konuştu.




Melikgazi Belediyesi


Geri Dön