23 / 04 / 2024

Melikgazi Kıranardı Kültürevi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Melikgazi Kıranardı Kültürevi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Camii'nde cuma namazı sonrası semt halkı ile birlikte Kıranardı Kültürevi' nin açılışını gerçekleştirerek ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu...




Kıranardı Kültürevi açılışı sonrası semt halkı ile birlikte sohbet eden, belediye çalışmaları ile ilgili olarak memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Kıranardı’nın tüm yollarının asfaltlandığını, Kıranardı ile Talas arasına yeni bir yol açıldığını, sulama suyu kanalların yenilendiğini, Kıranardı taşkın su kanalının beton perde ile kontrol altına alındığını söyledi. 


AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Belediye Meclis Üyesi Rıdvan İlkaya, daire müdürleri ile mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği Kıranardı Bölgesi inceleme gezisinde Başkan Memduh Büyükkılıç, mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek, Kıranardı meydan çalışmasının ihale edildiğinin müjdesini verdi.


Kıranardı’nda meydan düzenlemesi çalışması yapılacağını, bu çalışma ile meydanda yer alan iş yerlerinin hem bina dış cephe ısı yalıtımı hem de çevresine uygun olarak boyanacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan Kıranardı bölgesinin özellikle yaz aylarında nüfusu artmaktadır. Yerleşik halkı yanında bağ ve sayfiye alanı olması sebebi ile şirin ve yeşillikler içinde bir bölgemizdir. Bugün meydan içerisinde yer alan ve mülkiyeti belediyemize ait olan 60 metrekare alanı kültür evi olarak hizmete açtık. Burası meydanda yorulan, arkadaşları ile sohbet etmek isteyenlerin çay içebilecekleri bir mekân olacaktır. Bütün hizmetler belediyemizce karşılanmıştır. Emeği geçen ve vesile olanları tebrik ediyorum.” dedi.


Bugün


Geri Dön