27 / 04 / 2024

Memur ve emeklilerin zamlı Temmuz maaşları şimdi açıklandı! Memur ve emekli maaşları katlandı! Kim ne kadar maaş alacak?

Memur ve emeklilerin zamlı Temmuz maaşları şimdi açıklandı! Memur ve emekli maaşları katlandı! Kim ne kadar maaş alacak?

Memur ve emekli aylıkları değişiyor. Maaşlarla birlikte ek ödemeler ve bir çok ödenekte de artış olacak. İşte memur ve emekli yeni maaş tablosu ve zamlı ek ödeme tutarları...



Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yeni zamlar belli oldu. Memue ve emekli maaşları artartken öte yandan ek ödemeler ve bir çok ödeneklerde de artış yapılacak. İşte emekli ve memur güncel maaş tablosu son dakika...

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği an geldi. Maaş ve ikramiyelerde artış olurken ek gösterge düzenlemesi ile bir çoködenekte de artış yapılacak. Bu artış özel sektör çalışanlarını da etkileyecek. 3600 ek gösterge ile kıdem tazminatı tavan tutarı da değişecek. 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön