29 / 03 / 2024

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Diyanet - Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 'Din Görevlileri Buluşması'na katıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre, düzenlenen buluşmaya katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini belirtti. 

Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemine vurgu yapan Başkan Türel, "Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, altyapı üstyapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur" diye konuştu.

Konuşmasında gönül belediyeciliğinin önemine dikkat çeken Başkan Menderes Türel, “Antalya'nın sorunlarında küçük büyük demeden herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz manevi çalışmalar insanı görevimizdir" açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön