20 / 04 / 2024

Kurtköy Sultanpark'ta yaşam başladı! 155 bin liradan başlıyor!

Kurtköy Sultanpark'ta yaşam başladı! 155 bin liradan başlıyor!

Firma: Sultanlar Yapı

Proje: Sultanpark

Pendik Kurtköy de Kurtköy’ün en güzel lokasyonunda Sultanlar Yapı tarafından yapımı tamamlanan Sultan Park projesinde, toplam 110 daire bulunan Sultan Park’ta, ikinci etap satış kampanyası ile satışa sunulan, son daire satışları devam ediyor.




Her daire için Kapalı ve açık otoparkından, oyun parkına, voleybol sahasından kamera sistemine kafeteryasından her daireye özel depo imkanı ile 24 saat güvenliğe kadar, çağdaş yaşam için her türlü konforun düşünülerek inşa edildiği Kurtköy Sultan Park projesinde 1+1, 3+1 Daire seçeneklerinden birini alma şansınız var. 155 Bin liradan başlayan fiyatlarla satılan Sultan Park projesinde, her türlü konfor ile huzur dolu günler Sultan Park’ta sizi bekliyor.. Sıcak dostluklar iyi komşuluklar kurabileceğiniz bir yaşam projesi Sultan Park’ta daireni bugün al hemen taşın


Yatırımcının Göz Bebeği Kurtköy'de Akıllı Yatırım

İstanbul`un yükselen değeri, yeni yaşam ve yatırım merkezi Kurtköy’ün en değerli bölgesinde  Sultanlar Yapı  Projelerinden. Sabiha gökçen hava alanına komşu olması ile öne çıkan Sultan Park projesi 30.000 kişinin çalışacağı Teknopak’a yürüme mesafesinde olması ile fark yaratıyor.


Metro Sultan Park’ka komşu  olacak

Hastaneler ve üniversiteler Sultan Park’a Komşu Sultan Park’ projesinin çevresi, alışveriş merkezleri ile donatılmış durumda. Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya, Carrefoursa, Metro, Media Mark, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Marina, Pendik Park Outlet Alışveriş Merkezleri'ne çok yakın olan proje 10 dakika mesafede. Yapısıyla benzeri az bulunur Sabiha Gökçen ve Teknopark 3 dakika! E-5 ve E-6 bağlantı yolları üç dakidada ulaşımı sağlanıyor. Kartal, Pendik, Maltepe Denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada bulunuyor.


www.sultanpark.net

0216 482 86 87


projeye sor



Geri Dön