19 / 04 / 2024

Meral Akşener'den esnaf kiraları açıklaması!

Meral Akşener'den esnaf kiraları açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kiralar pahalı, stopaj çok yüksek, cumartesi ve pazar günleri dükkanların kapanması müthiş bir kaygı yaratmış durumda" dedi.



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce'de bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Partililer tarafından D-100 kara yolu Kaynaşlı polis uygulama noktasında karşılanan Akşener, daha sonra Akçakoca ilçesinde esnafı ziyaret etti ve işletme sahipleriyle görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; partisinin başlattığı "Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri" projesi kapsamında kentte faaliyete başlayan şubeyi ziyaret eden Akşener, yetkililerden bilgi aldı. 

Meral Akşener den esnaf kiraları açıklaması!

Akşener, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu'nun hemen her şehrine gidip ilçelerdeki esnafı ziyaret ettiğini dile getirdi. Esnafın türlü sıkıntıları olduğunu söyleyen Akşener, "Kiralar pahalı, stopaj çok yüksek, cumartesi ve pazar günleri dükkanların kapanması müthiş bir kaygı yaratmış durumda. Akçakoca'da yine fındık fiyatlarının çok düşük kaldığı, gübre ve diğer girdilerdeki artışların çok büyük olduğuna dair sıkıntılarla karşılaştık. Esnafımızın, çiftçimizin, işsiz gencimizin, tencere kaynatma konusunda sorunu olan kadınlarımızın sesi olmak üzere bir çalışmamız var. Bu çalışmayı bugün Düzce'de yürütüyoruz" açıklamasında bulundu.

Samsun Büyükşehir'den COVID-19'dan etkilenen esnafa kira yardımı!


Geri Dön