23 / 04 / 2024

Mercedes Actros kamyonlar ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes Actros kamyonlar ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uzun yol taşımacılığının yıldız isimlerinden bir olan Mercedes Actros'un fiyat listesi araştırılıyor. İşte Mercedes Actros 2022 yılı Ekim ayı güncel fiyat listesi...



Actros uzun yol taşımacılığında sürekli artan talepleri karşılayan ve Türkiye'de de tutulan bir kamyon modeli. Türkiye'de ilk defa 2008 yılında piyasaya sunulan ve 2010 yılında Aksaray Kamyon Fabrikası'nda üretimine başlanan Actros, 2016 yılından sonraki en büyük değişimini bu sene içinde yaşadı. Mercedes-Benz Türk, Yeni Actros ile birlikte çekici ailesini de tamamen yeniledi. Yeni Actros çekici ailesi; yakıt ekonomisi, teknoloji, güvenlik ve konfor odaklı yapılan standart donanım değişiklikleri ile kısa sürede pazarda ön plana çıkmayı başardı.

Actros'ta standart donanım olarak çok sayıda güvenlik yapı modülü bulunuyor. Sürücüler için yüksek güvenlik hizmeti sunan bu araç konfor olarak da gelişmiş özelliklere sahip. Actros sürücü verimliliğini artıyor ve yorgunluk hissini en aza indiriyor. Actros'ta kullanılan MirrorCam teknolojisi, seri üretim kamyonlarda dünyada bir ilk olarak karşımıza çıkıyor. MirrorCam; kamyonlarda alışılagelmiş aynaların yerine, aracın iki yanına monte edilen aerodinamik tasarıma sahip kameralardan ve kabin içerisinde yer alan A sütunlarına entegre 15,2 inçlik (38,6 cm) ekranlardan oluşuyor.  Geniş açılı kameralar ve yüksek çözünürlüklü ekranlar, aynalara kıyasla çok daha geniş bir alanın görülmesine imkan tanıyor. Ayrıca MirrorCam, gece görüş özelliği de sunuyor.


Geri Dön