27 / 04 / 2024

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden Aralık ayı fiyatları... İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden Aralık ayı fiyatları... İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake Aralık ayı fiyatları belli oldu.. Peki Mercedes-AMG CLA Shooting Brake kaç TL oldu? İşte Mercedes-AMG CLA Shooting Brake 18 Aralık 2022 fiyat listesi...



Mercedes-AMG CLA Shooting Brake, duygusal ve sportif görünümü ile kompakt spor otomobilleri sınıfında eşsiz sürüş keyfini ve üst düzey performansı temsil ediyor. 

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, araç hareketsiz konumdayken dahi sonsuz sürüş keyfi vadediyor. Ön kısımda AMG'ye özgü radyatör kaplaması ve genişletilmiş çamurluklar dikkat çekiyor. Çerçevesiz kapılar ise duygusal sadelik tasarım felsefesine muhteşem bir uyum sağlıyor. 

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake de şoke eden Aralık ayı fiyatları... İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, AMG’ye özel radyatör ızgarasına sahip ön tasarımı sayesinde diğer CLA modellerinden belirgin bir şekilde ayrılıyor. Özel difüzör görünümlü AMG arka tampon tasarımı ve bagaj kapağındaki AMG spoyler ve 90 mm'lik çapa sahip iki yuvarlak çift çıkışlı egzoz Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake'in arka tasarımını oluşturuyor.

Ayrıca çıkıntılı çamurluklara ve "TURBO 4MATIC+" yazısına sahip geniş iz açıklığı, çapraz kollu tasarıma ve kırmızı renkli fren kaliperlerine sahip 19 inç dövme jantlar Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+'ın dış mekanını daha dikkat çekici bir forma sokuyor. 

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, iç mekan tasarımını da sportif karakteri ile beraber geliştirmeyi sürdürüyor. AMG direksiyon simidi kumandaları ile AMG Performance direksiyon simidi üzerinden tamamen dijital göstergeli MBUX multimedya sistemi sürekli kontrol altında oluyor. AMG’ye özel orta konsolda manuel şanzıman modu, 3 kademeli ESP ve AMG RIDE CONTROL süspansiyon sistemini kontrol etmek için tuşlar yer alıyor. Tamamen dijital AMG 10.25 inç gösterge paneli, AMG’ye özgü yuvarlak devir saatine ve sütun şeklindeki ilave bilgilere sahip Supersport teması olmak üzere üç farklı gösterge teması ile performansı için üretildiğini gözler önüne seriyor.

Peki Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake'in  fiyatları ne kadar? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön