19 / 04 / 2024

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden kasım ayı fiyatları... İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden kasım ayı fiyatları... İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki Mercedes-AMG CLA Shooting Brake ne kadar oldu? İşte Mercedes-AMG CLA Shooting Brake 25 Kasım 2022 fiyat listesi...



Mercedes-AMG CLA Shooting Brake, duygusal ve sportif görünümü ile kompakt spor otomobilleri segmentinde sonsuz sürüş keyfini ve en üst performansı temsil ediyor. 

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, araç hareketsiz durumdayken bile sonsuz sürüş keyfi vadediyor. Ön kısımda AMG'ye özgü radyatör kaplaması ve genişletilmiş çamurluklar ön plana çıkıyor. Çerçevesiz kapılar ise duygusal sadelik tasarım felsefesine mükemmel uyum sağlıyor.

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, AMG’ye özel radyatör ızgarasına sahip ön tasarım formuyla diğer CLA modellerinden belirgin bir şekilde ayrılıyor. Özel difüzör görünümlü AMG arka tampon tasarımı ve bagaj kapağındaki AMG spoyler ve 90 mm'lik çapa sahip iki yuvarlak çift çıkışlı egzoz Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake'in arka tasarımını tamamlıyor.

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake de şoke eden kasım ayı fiyatları... İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ayrıca çıkıntılı çamurluklara ve "TURBO 4MATIC+" yazısına sahip geniş iz açıklığı, çapraz kollu tasarıma ve kırmızı renkli fren kaliperlerine sahip 19 inç dövme jantlar Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+'ın dış mekanını daha büyüleyici bir hale getiriyor.

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, iç mekan tasarımını da sportif karakteri ile birlikte geliştirmeye devam ediyor. AMG direksiyon simidi kumandaları ile AMG Performance direksiyon simidi üzerinden tamamen dijital göstergeli MBUX multimedya sistemi daima kontrol altında oluyor. AMG’ye özel orta konsolda manuel şanzıman modu, 3 kademeli ESP ve AMG RIDE CONTROL süspansiyon sistemini kontrol etmek için tuşlar bulunuyor. Tamamen dijital AMG 10.25 inç gösterge paneli, AMG’ye özgü yuvarlak devir saatine ve sütun şeklindeki ek bilgilere sahip Supersport teması olmak üzere üç farklı gösterge teması ile adeta performans için üretilmiş gibi.

Peki Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake'in  fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar...


Geri Dön