18 / 04 / 2024

Mercedes C-Serisi'nde 146 bin 500 TL'lik Haziran zammı! En ucuz Mercedes C-Serisi kaç TL? 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Mercedes C-Serisi'nde 146 bin 500 TL'lik Haziran zammı! En ucuz Mercedes C-Serisi kaç TL? 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Yeni C-Serisi Sedan'ın dış tasarımı, azaltılmış çizgileri ve özenli işçilikle şekillendirilen yüzeyindeki dokunuşlarla sürücüleri cezbediyor. Peki Mercedes C-Serisi Haziran 2022 fiyatları ne kadar? En ucuz Mercedes C-Serisi kaç lira? İşte Mercedes C-Serisi 6 Haziran 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Mercedes C-Serisi, sportif tasarımı modern lüksle buluşturdu ve sportif zerafeti içeren bir görünümle sunuldu. Yeni C-Serisi, yenilikçi güvenlik teknolojisi ve lüks iç mekanıyla dikkat çekiyor.

Yeni C-Serisi Sedan'ın dış tasarımı, azaltılmış çizgileri ve özenli işçilikle şekillendirilen yüzeyindeki dokunuşlarla sürücüleri cezbediyor. 

Mercedes C-Serisi nde 146 bin 500 TL lik Haziran zammı! En ucuz Mercedes C-Serisi kaç TL? 6 Haziran 2022 fiyat listesi 

Yeni C-Serisi Sedan, dijital ön konsola, orta konsolda büyük dokunmatik ekrana ve modern bir süsleme konseptine sahip. Sekiz masaj programının bulunduğu ergonomik koltuklara sahip Mercedes C-Serisi, ENERGIZING PLUS paketiyle sürüş keyfini artırırken etkileyici ambiyans aydınlatmasıyla da dikkatleri çekiyor. 

Peki Mercedes C-Serisi Haziran 2022 fiyatları ne kadar? En ucuz Mercedes C-Serisi kaç lira? İşte Mercedes C-Serisi 6 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön