18 / 04 / 2024

Mercedes EQS fiyatları yayımlandı! Mercedes yeni EQS ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQS fiyatları yayımlandı! Mercedes yeni EQS ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de alıcı kitlesi oldukça fazla olan Mercedes'in Yeni EQS modelinin Temmuz ayı fiyatları açıklandı. Peki, Mercedes EQS 100 kilometrede ne kadar yakıyor, özellikleri neler, 2022 fiyatları ne kadar? İşte Mercedes Yeni EQS dair ayrıntılar...



Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelinin Temmuz 2022 fiyat listesi açıklandı. Yüksek donanımlara sahip olan bu araç elektrikli özelliği ve eşsiz ve kusursuz tasarımıyla yeni alıcısını bekliyor.

Mercedes EQS fiyatları açıklandı! Mercedes yeni EQS ne kadar? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

MERCEDES YENİ EQS ÖZELLİKLERİ NELER?

Mercedes Yeni EQS, bir sedan modelinden çok daha fazlasıymış hissiyatı sunarak dikkat çekmeyi başarıyor. Şık ve sportif tasarımıyla göz dolduran otomobil özel radyatör ızgarası ve Led ışık bantları ile modern bir hava veriyor.

Mercedes Yeni EQS modeli iç mekanı, diğer otomobillerde pek rastlanmaya bir çok özelliği bulunuyor. Mercedes EQS'in kalbi ise elektrikli yüksek voltajlı bataryası olarak tanımlanmaya uygun görünüyor.

MERCEDES YENİ EQS 100 KM NE KADAR YAKAR?

Araç 0'dan 100 kilometre/s hıza 5.0 saniyede ulaşıyor ve bu elektrikli aracı maksimum 180 kilometre/s hıza çıkabilecek şekilde sınırlandırmışlar. 0 emisyon üreten doğa dostu bu elektrikli otomobil 112 kwh bataryaya sahip ve fabrika verilerine göre 100 kilometrede 80 kWh enerji tüketiyor. Peki Peki Mercedes EQS fiyatları ne kadar?  İşte Mercedes Yeni EQS 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön