26 / 04 / 2024

Mercedes V-Serisi için son fırsat! İşte Mercedes V-Serisi 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes V-Serisi için son fırsat! İşte Mercedes V-Serisi 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes V-Serisi'nin Kasım ayı fiyatları dikkat çekiyor.  İşte V-Serisi 30 Kasım 2022 fiyat listesi...



Mercedes V-Serisi’nin yüksek kaliteli iç mekanı, kullanıcıların hayatını genişleniyor. Süsleme dikişli deri görünümüyle temin edilebilen özel, şık bir ön konsol sunulurken, Panoramik sunroof daha fazla ışık ve hava sağlıyor. İçeceklerin, sıcaklığı ayarlanabiliyor ve 2 çift bardak tutucusundan veya soğutma gözünden alınabiliyor. Üstelik geç saatte yola çıkıldığı zaman ambiyans aydınlatması mükemmel bir ışıkla eşi benzeri olmayan bir atmosfer yaratıyor.

Mercedes V-Serisi sürücüleri, ister otoyolda olsun isterse kullanılmış bir patikada, AIRMATIC havalı süspansiyon ile son derece konforlu ve güvenli sürüş deneyiminin, geliştirilmiş arazi uyumunun ve yüksek hızlı sportifliğin keyfini çıkarıyor.

V-Serisi, güçlü dış mekan tasarımı ve değişken ergonomik iç mekan konsepti ile sadece ilk bakışta değil binlerce kilometre sonra da büyülüyor.

Ferah bir iç mekan!

V-Serisi, geniş ve ferah iç mekan tasarımıyla yaşam tarzlarına en uygun konforu sunuyor. Cömert iç mekanı değişken bir şekilde kullanmak için bolca alan ve bolca iyi fikir ile sürücüleri karşısına çıkıyor.

Öne çıkan özellikler:

* Konfor Koltuk Paketi

* Masa Paketi

* Lüks koltuklar

* Panoramik sürgülü tavan

* EASY-PACK arka kapak

* Çabuk kilitlenebilir raylı koltuk sistemi

 

V-Serisi, yardımcı ve güvenlik sistemleriyle kullanıcıya birçok sürüş durumunda destek oluyor ve hedefe daha güvenli, daha rahat ve daha hakim bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

 

Seçilmiş öne çıkan özellikler:

* Dijital dikiz aynası

* URBAN GUARD

* Sürüş Yardım Paketi

* DISTRONIC, Aktif Takip Yardımcısı

* Uzun Far Yardımcısı Plus

* Aktif Fren Yardımcısı

Peki Mercedes V-Serisi fiyatları ne kadar? İşte Mercedes V-Serisi  30 Kasım 2022 fiyat listesi

 


 


Geri Dön