19 / 04 / 2024

Merkez Ankara yeni kampanya detayları!

Merkez Ankara yeni kampanya detayları!

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2020 konut bulunuyor.



Merkez  Ankara  projesi Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Ankara Yenimahalle'de yer alan projede 2.020 konut ve 1320 ticari ünite bulunuyor.

Merkez Ankara yeni kampanya detayları

Merkez Ankara projesi Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına dahil olan projeler arasında. Emlak Konut güvencesi taşıyan projeden yüzde 10 peşinat ve 0,98 oran ile bankasız kefilsiz ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Arsa alanı 124 bin metrekare olan projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri mevcut. Projede konutların yanı sıra ofisler, alışveriş merkezi, konutlar, 313 odalı bir otel ve okul da bulunuyor.

Merkez Ankara projesinin sosyal alanları arasında;  fitness tesisleri, basketbol sahası, restoran,futbol sahası, cafe, çocuk oyun alanları, AVM, okul, yürüyüş alanları, yeşil alan, açık-kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, çocuk parkı, voleybol sahası, tenis kortu, sauna, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı ve açık otopark mevcut.

Teslimleri Aralık 2020'de gerçekleştirilmesi planlanan  Merkez Ankara  projesinin inşaat alanı 1 milyon 350 bin metrekare.

Tel: 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön