27 / 04 / 2024

Merkez Bankası faizi 'pas geçerse' dolar ne olur? Piyasa uzmanı İslam Memiş nefes kesen açıklamayı yaptı...

Merkez Bankası faizi 'pas geçerse' dolar ne olur? Piyasa uzmanı İslam Memiş nefes kesen açıklamayı yaptı...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün Para politikası faiz kararını açıklamadan önce İslam Memiş'ten nefes kesen dolar açıklaması geldi.



Piyasa Uzmanı İslam Memiş, TCMB'nin ekonomistlerin beklentisindeki gibi faizi sabit tutması halinde Dolar kurundaki beklentisini açıklayıp "destek seviyesi olacak" dediği rakamı açıkladı. 

 Merkez Bankası faizi pas geçerse dolar ne olur? Piyasa uzmanı İslam Memiş nefes kesen açıklamayı yaptı...

Geçen yıl son 4 toplantısında faiz oranlarını 500 baz puan indiren TCMB, bu yılın ilk 5 toplantısında değişiklik yapmadı. Tüm gözler şimdi alınacak yeni faiz kararında. Merkez Bankası faiz toplantısına ilişkin karar bugün saat 14.00'te açıklanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön