20 / 04 / 2024

Merkez Bankası rezervleri senenin en yüksek seviyesinde!

Merkez Bankası rezervleri senenin en yüksek seviyesinde!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 14 Ekim 2022 haftasında bir önceki haftaya göre tam 2 milyar 50 milyon dolar yükseldi ve 116 milyar 26 milyon dolar ile birlikte senenin en yüksek seviyesine çıktı. İşte detaylar…



MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ BUGÜN AÇIKLADI! YÜZDE 12'DEN YÜZDE 10,5'E DÜŞTÜ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli şekilde repo ihale faiz oranını 150 baz puan azaltıp yüzde 12'den yüzde 10,5'e düşürdü.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'dan faiz oranları ile ilgili yapılmış olan duyuruda, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında toplanmış olan Kurul'un, politika faizinin yüzde 12'den yüzde 10,5'e düşürmesine karar verdiği duyurdu.

Yapılan duyuruda, jeopolitik risklerin tüm dünya genelinde iktisadi faaliyet üzerindeki zayıflatıcı olan etkisinin artarak devam ettirdiğini bildirip gelecek zaman dilimi ile ilgili olarak küresel büyüme tahminlerinin aşağı yönlü şekilde güncellenmeye devam ettiği ve aynı zamanda resesyonun kaçınılmaz bir risk faktörü olduğu değerlendirmelerinin yaygınlaştığı ifade edildi.

Merkez Bankası rezervleri senenin en yüksek seviyesinde!

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çorum Dodurga’da TOKİ heyecanı!

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön