24 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nda dolarla ilgili flaş gelişme

Merkez Bankası'nda dolarla ilgili flaş gelişme

Dolarla ilgili çok önemli bir ölçüt olarak görülen Merkez Bankası rezervlerinde flaş bir gelişme yaşandı. TCMB'nin net rezervleri 1,7 milyar dolar geriledi.



Türkiye'de dolar kurundaki yükseliş bu akşam itibariyle durdu. Vatandaşlar dolar kurundaki yükselişin kalıcı olup olmadığını merak ederken, ekonominin Merkez Bankası ayağında dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

102,7 MİLYAR DOLAR OLDU

TCMB verilerine göre, 3 Haziran haftasında brüt rezerv 102,7 milyar dolar oldu. Bir önceki hafta brüt rezervler 102,9 milyar dolar olarak kaydedilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön