27 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nda flaş altın gelişmesi! Altını olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nda flaş altın gelişmesi! Altını olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nın altın rezervleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Merkez Bankası'nda altın rezervleri de 1 milyar 552 milyon dolar artarak 38 milyar 611 milyon dolardan 40 milyar 163 milyon dolara yükseldi.



Dünya piyasasında yaşanan gelişmelerin ardından altın fiyatlarında da ciddi bir artış yaşandı. Bu gelişmelerin ardından altın fiyatlarının nasıl bir yönde seyir alacağı da hayli merak edilmeye başlandı. Tam da bu sırada Merkez Bankası'nın altın rezervleriyle ilgili önemli veriler açıklandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön