19 / 04 / 2024

Merkez Bankası'nın kararı kangren etti! Yatırımcılar diken üstünde, her şeylerini dolara çevirdiler

 Merkez Bankası'nın kararı kangren etti! Yatırımcılar diken üstünde, her şeylerini dolara çevirdiler

Bank of America tarafından yayımlanan ve fon yöneticilerinin yatırım tercihlerini içeren rapora Merkez Bankası detayı vurdu. Yatırımcılar, Merkez Bankası kararlarının kendilerini çok etkilediğini belirtti. Bu nedenle 2001'den bu yana en yüksek nakit oranına ulaştılar.



MERKEZ BANKASI KARARLARINDAN ÇOK KORKUYORLAR

Bankanın bu ay için düzenlediği ankette 872 milyar doları yöneten yatırımcı grubu arasında en büyük korkunun şahin merkez bankaları olduğu belirtilirken ikinci sırada küresel durgunluk endişesi yer aldı. Stagflasyon endişeleri ise 2008’den bu yana en yüksek noktaya ulaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön