19 / 04 / 2024

Mermer sektörü inşaata katkı sağlıyor!

Mermer sektörü inşaata katkı sağlıyor!

Babasının yanında çırak olarak başladığı mesleğini, oğlu Yiğit'in adına açtığı mermer atölyesinde başarıyla devam ettiren Murat Aydın, hızlı adımlarla ilerliyor.



Çocukluğundan itibaren baba mesleği olan mermer ve doğaltaş ile uğraşan Murat Aydın. 2011 yılından bu yana oğlu Yiğit'in adını verdiği firmasıyla, islamhaneleri'nde çalışmaya devam ediyor. Dış cepheden iç mekana, şömineden çeşmeye, geniş bir ürün yelpazesiyle yapı ve inşaat sektörüne katkıda bulunduklarını ifade eden Aydın. Bodrum'un en önemli sıkıntılarından biri olan iş tesliminde, bugüne kadar verdikleri her sözü tuttuklarını belirtti. Beş yaşında Bodrum'a geldiğini belirten Aydın. "Babamın Bitez Kavşağında bulunan Caner Mermer isimli atölyesinde 10 yaşından itibaren çalışmaya başladım. O zamanlar Bodrum'da beş veya altı tane mermer atölyesi vardı. 10 yaşından bu güne kadar, mermerle yatıp, mermerle kalktım. Yoğun tempolu çalışma hayatım, mermer ve doğaltaş üzerine bende oldukça büyük bir bilgi birikimi oluşmasına neden oldu. 2011 yılında Oğlum Yiğit'in adını verdiğim Yiğit Mermeri faaliyete geçirdim. Şu an Bodrum'da yaklaşık 80 kadar mermerci var. Bir de çevre illerden gelerek, arabalarıyla mermer ve doğal taş işlerini yapmaya çalışanlar bulunuyor" dedi. 



Müşteri memnuniyeti 


Satış ve teslimatta müşterilerine karşı her zaman dürüst olduğunu belirten Aydın, şöyle konuştu: "Müşterimin beğendiği her ürünü eksisiyle, artışıyla değerlendirip gerekiyorsa farklı ürünlere yönlendirdim. Müşteri odaklı çalışmamız, bize referans oldu ve yeni projelerle buluşmamızı sağladı. Çıraklığını yapmadığınız hiç bir işte tamamen başarılı olmanız mümkün değil. Şu an ben A'dan Z'ye şirketimde her noktada çalışabilirim. Bu da firmamızın güvenilirliğinde önemli bir detay diye düşünüyorum. Ürünlerimizin gerek kalitesiyle, gerek işçiliğiyle her zaman arkasında duruyoruz. Ürün teslimi için gerçekçi zamanlar veriyoruz. Hava muhalefeti ve benzeri durumlar olmadıkça teslim süresini aşmıyoruz. Bu da müşterilerimizin bizi çevrelerinde övmelerinin bir başka nedeni. Sonuçta mermer, yılların eskitemeyeceği. sağlıklı ve doğal bir urıın. Siz değiştirmedikçe, özellikle zarar vermeye çalışmadıkça ömür boyu garantisi vardır. Tarihi bir kentte yaşıyoruz. Çevrenize baktığınızda gördüğünüz o belki binlerce yıl öncesinden kalan heykeller de mermerden yapılmış. Doğanın zararlı etkilerine, fırtınalara, güneşe, belki birçoğu depremlere dayanmış. Ama görüyorsunuz hala ayaktalar. Bu nedenle bizim mesleğimizde sürekli bir değişim söz konusu değil. Bu yüzden stratejik olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, yeni projelerde yer almamız bizim için en önemli adım. Biz de beş sene içerisinde yaptığımız şeffaf ticaret ile birlikte, gerek imalatta, gerek montajda deneyimli ve hepsi işinin ehli olan ekibimizle bunu sağladık." 



Hedef mermer ocağı 


Yer döşemesi, merpen basamağı, banyo ve mutfak tezgahı, hamam ve her çeşit dekorasyon işlerinde granit, mermer, dekoratif doğaltaşların ana malzeme olarak kullanıldığı Yiğit Mermerde, mutfak ve banyolar için de granit, çimstone ve belenco tezgahlar ile granit yer döşemesi, şömine kaplaması, havuz kenarı ve döşemesi, paletyen yer döşemeleri, süpürgelik ve balkon denizliği üretimi gibi hizmetler de kullanıcısıyla buluşuyor. En büyük hedeflerinin kendilerine ait bir mermer ocağı olduğunu belirten Aydın, üretim ve ürün yelpazesini görmek için. Bodrum'da yaşayan herkesin mutlaka Yiğit Mermer showroomunu ziyaret etmeleri gerektiğini belirtti. 



Posta Bodrum


Geri Dön