26 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca konut fiyatları!

Mesa Çamlıca konut fiyatları!

Firma: Mesa Grup

Proje: Çamlıca Projesi

Mesa Çamlıca konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.



Mesa Çamlıca konut fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. Mesa Çamlıca Konutları İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da yükseliyor. Projede satış süreci devam eden 1 adet villa bulunuyor.


Mesa Çamlıca Evleri'nde yer alan konutların alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede toplamda 5 adet villa ve 100 adet daire yer alıyor.


Dairelerin teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlenen Mesa Çamlıca Villaları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. 


Mesa Çamlıca konut fiyatları!


Çamlıca Mesa Evleri projesinde daireler 1 milyon 670 bin dolar+KDV ile 2 milyon 680 bin dolar+KDV arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satışı devam eden 1 adet villanın fiyatı ise 8 milyon 500 bin dolar+KDV'den başlıyor. 


Üsküdar Mesa Çamlıca Konutları'nın sosyal imkanları; buhar odası, kapalı otopark, fitness salonu, spor alanları, dinlenme alanları, oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş yollarından oluşuyor. 


Çamlıca Mesa Villaları nerede?

Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İstanbul


Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön