18 / 04 / 2024

Mesut Akgül Mamak'ta imar planı hakkına bilgilendirme yaptı!

Mesut Akgül Mamak'ta imar planı hakkına bilgilendirme yaptı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mutlu Mahallesi sakinleriyle buluşarak imar planları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.



Akgül daha öncede Mutlu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan imar değişiklikleri hakkında vatandaşları bilgilendirmişti. 

Bölgede yürütülen imar planları hakkında kafalara takılan sorulara en yetkin ağızdan cevap veren Akgül imar planlarında yapılan değişiklikler ile vatandaşın hiçbir şekilde mağdur edilmediğini dile getirdi. 

Kentsel yenileme çalışmaları öncesinde vatandaşları dinleyerek fikirlerini aldıklarını dile getiren Akgül: "İmar planlarında yaptığımız değişikliklerle vatandaşlarımızı daha çok hak sahibi haline getirdik. Vatandaş lehine yapılan bu değişikliklerde herhangi bir kayıp söz konusu değil" dedi. 

Bilgilendirme toplantısına gelen vatandaşların sorularını tek tek cevaplayan Akgül vatandaşlardan her duyduklarına itibar etmemelerini istedi. Akgül: "Sosyal donatı ve yeşil alanları bulunan site tarzı modern bir yapılaşma öngörüyoruz. Sizler burada kendi aranızda ne kadar çabuk anlaşır ve birlik olursanız müteahhitlerinde bu bölgede yatırım yapması o kadar hızlı olur" dedi. 

Toplantıda Akgül'e Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ eşlik etti. 



Yedigün Gazetesi


Geri Dön