27 / 04 / 2024

mesut akgül mamak imar planı

mesut akgül mamak imar planı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mutlu Mahallesi sakinleriyle buluşarak imar planları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek 10 yıllık hizmet süreci hakkında değerlendirmede bulundu. 

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

mesut akgül mamak imar planı Haberi

mesut akgül mamak imar planı

Akgül daha öncede Mutlu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan imar değişiklikleri hakkında vatandaşları bilgilendirmişti. 

Bölgede yürütülen imar planları hakkında kafalara takılan sorulara en yetkin ağızdan cevap veren Akgül imar planlarında yapılan değişiklikler ile vatandaşın hiçbir şekilde mağdur edilmediğini dile getirdi. 

Kentsel yenileme çalışmaları öncesinde vatandaşları dinleyerek fikirlerini aldıklarını dile getiren Akgül: "İmar planlarında yaptığımız değişikliklerle vatandaşlarımızı daha çok hak sahibi haline getirdik. Vatandaş lehine yapılan bu değişikliklerde herhangi bir kayıp söz konusu değil" dedi. 

Bilgilendirme toplantısına gelen vatandaşların sorularını tek tek cevaplayan Akgül vatandaşlardan her duyduklarına itibar etmemelerini istedi. Akgül: "Sosyal donatı ve yeşil alanları bulunan site tarzı modern bir yapılaşma öngörüyoruz. Sizler burada kendi aranızda ne kadar çabuk anlaşır ve birlik olursanız müteahhitlerinde bu bölgede yatırım yapması o kadar hızlı...