28 / 03 / 2024

Mesut Sancak: İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi!

Mesut Sancak: İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi!

İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden biri olan Folkart 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Yeni projeler hızlanıyor. İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi " dedi.



Folkart Towers, İzmir'in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46'şar katlı iki kuleden oluşuyor. Nisan ayında A Kule'nin, Ağustos ayında ise B Kule'nin tesliminin gerçekleştiğini aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ve çarşı bölümünde yer alan restaurant, cafe ve mağazaların açümaya başlamasıyla birlikte Folkart Towers'ın ziyaretçi sayısının arttığım düe getirdi. 


ARSA FİYATLARI YÜKSELDİ 

Folkart Towers'da hayatın başlamasının ardından İzmir'in yeni kent merkezinin yıldızının her geçen gün daha da parladığını ifade eden Sancak, "Arka arkaya başlayan projeler ve patlayan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Birçok önemli gelişme yaşandı. Bölgede arsa fiyatları yükseldi. Alsancak Liman, Bayraklı, Salhane, Turan ve Halkapmar bölgesini kapsayan İzmir'in yeni kent merkezi, sadece yerli yatırımcının değil, İstanbul ve Ankaralı güçlü yatırımcıların yanı sıra yabancı yatirımcüann da dikkatini çekmeye başladı. İzmir'e yatırım yapmak isteyen dev firmalar, yüz müyonlarca dolarlık projeler hazırlamaya başladı. Yeni kent merkezi olarak belirlenen 450 hektarlık arazide toplamda önümüzdeki 10 yü içerisinde bölgede planlanan projeler tamamlandığında 16 milyar dolarlık yatırım yapümış olacak" dedi. 


Folkart Towers çarşısı ziyaretçilerinin günlük ihtiyaçlannı kolayca karşüayabilecekleri bir sosyal yaşam merkezi olarak tasarlandı. 

Yübaşı nedeniyle Alice Harikalar diyannda konseptiyle süslenen ve ışıklandırılan peyzaj alanlan misafirlerin beğenisini kazanıyor. Proje; ofis çalışanları, rezidans sakinleri ve çevre bölgelerde yaşayan ailelerin keyifle vakit geçirebüeceği, beyaz yakalı kesimin konforlu bir ortamda iş toplantılarım yapabilecekleri ve günlük ihtiyaçlarım kolayca karşüayabüecekleri olanaklar sağlıyor. Projede, marka karmasının oluşturulmasında yabancı ve ulusal markalarm yam sıra ve  İzmir  üe özdeşleşmiş yerel markalann da yer almasına önem veriliyor.


Posta


Geri Dön