25 / 04 / 2024

İzmir yatırım merkezi Folkart Towers

İzmir yatırım merkezi Folkart Towers

İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden biri olan Folkart 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Yeni projeler hızlanıyor. İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi " dedi.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Denizli Kültür Merkezi’ne 35 milyon TL yatırım yaptı!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve ‘En iyi Sosyo-Kültürel projesi’ ödülünü alan ‘Denizli Kültür Merkezi’, 35 milyon liralık bir yatırım ardından açıldı. 

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

İzmir Konak'a 5 milyar TL yatırım planı!

İzmir Büyükşehir Meclisi'nden Yeni Kent Merkezi imar planlarına izin çıktı. Bölgede izin bekleyen 5 milyar TL yatırımın önü açıldı.

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Yatırım paketi ile Mardin cazibe merkezi olacak!

Yatırım Paketi İle Birlikte Mardin Cazibe Merkezi Olacak Güneydoğu’daki 6 ilde her yıl anahtar teslim 30 fabrika inşa edilecek. Özel sektörün yılda ortalama 328 firmadan 1.6 milyar TL yatırım yapması için yine yılda 536 milyon TL kamu desteği öngörüldü.

Global Yatırım Merkezi Cityscape Türkiye Fuarı'na katıldı!

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.

Yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Uygarlığın mimarı Sur Yapı, Bursa’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor.

Beylikdüzü yatırım merkezi haline geldi!

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

İnşaat firmaları İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapacak!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin, yeni kent merkezi olarak belirlenen İzmir'e 10 yıl içinde 16 milyar dolar yatırım yapması bekleniyor.

İzmir'de 4 stat için 200 milyon lira yatırım yapılacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

İzmir yatırım merkezi Folkart Towers Haberi

İzmir yatırım merkezi Folkart Towers

Folkart Towers, İzmir'in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46'şar katlı iki kuleden oluşuyor. Nisan ayında A Kule'nin, Ağustos ayında ise B Kule'nin tesliminin gerçekleştiğini aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ve çarşı bölümünde yer alan restaurant, cafe ve mağazaların açümaya başlamasıyla birlikte Folkart Towers'ın ziyaretçi sayısının arttığım düe getirdi. 


ARSA FİYATLARI YÜKSELDİ 

Folkart Towers'da hayatın başlamasının ardından İzmir'in yeni kent merkezinin yıldızının her geçen gün daha da parladığını ifade eden Sancak, "Arka arkaya başlayan projeler ve patlayan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Birçok önemli gelişme yaşandı. Bölgede arsa fiyatları yükseldi. Alsancak Liman, Bayraklı, Salhane, Turan ve Halkapmar bölgesini kapsayan İzmir'in yeni kent merkezi, sadece...