27 / 04 / 2024

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.



Asansör ve yürüyen merpenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Dünya devi firmanın Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi, inşaat sektöründeki gelişmelere paralel olarak büyümeye devam ediyor. Her yıl yüzde 30’ların üzerinde bir büyüme gerçekleştiren Liftinstituut Solutions, 2017 yılında bu rakamı yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor.


Dünyanın dört bir yanındaki asansör ve yürüyen merpenleri 80 yıllık tecrübesiyle denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nu merkezi yapmayı hedefliyor. Ortadoğu ülkelerini İstanbul’dan yöneten Liftinstituut’un danışmanlık hizmeti sunan şirketi Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi, 2017 yılında Ortadoğu’da yeni projelere imza atmayı planlıyor. Suudi Arabistan ve Dubai’de gerçekleştirilecek projeler, firmanın faaliyet alanının genişliğini ve küresel çaptaki atılımlarını gözler önüne seriyor.


2017’de YÜZDE 50 BÜYÜYECEK

Liftinstituut Solutions Türkiye’nin önümüzdeki dönemde en büyük hedefi, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi haline getirmek. Bu hedefle hız kesmeden büyümeye devam eden dünya devi firma, büyüme oranını her yıl artırıyor. 2013 yılının Aralık ayından beri Türkiye’de danışmanlık hizmeti veren Liftinstituut Solutions, hizmet vermeye başladığı günden bu yana her yıl yüzde 30’ların üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. 2016 yılında yüzde 36 büyüme performansı gösteren Liftinstituut Solutions, 2017 yılında bu rakamı yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Liftinstituut Solutions Türkiye Bölge Müdürü Süleyman Özcan, asansör ve yürüyen merpenleri belgelendirmenin ötesinde bir iş yaptıklarını vurgulayarak, “İnşaat sektörünün parlayan yıldızı Türkiye’de, asansör ve yürüyen merpenleri belgelendirmenin çok ötesinde geniş bir danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. Trafik analizi, uygun ekipman seçimi, montaj, teknik destek ve sonrasında doğru ürün kullanımı, ürünün kontrolleri ve iş planı takibini sürekli olarak sürdürüyoruz. Liftinstituut Solutions olarak, bağımsız ve doğru uygulama anlayışıyla, asansör ve yürüyen merpenlerin onlarca yıllık kullanım süresi boyunca servis hizmetlerini en doğru şekilde destekleme hizmeti veriyoruz. 2016’da yüzde 36’lık iddialı bir büyüme rakamı gerçekleştirdik. İnşaat sektöründeki gelişmeye paralel olarak 2017 hedefimizi ise yüzde 50 olarak belirledik” dedi.


AVRUPA’NIN LİDER KURULUŞU

Merkezi Hollanda’da olan bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut; asansör, yürüyen merpen sistemleri, alt sistemler ve bileşenleri alanında 80 yılı aşkın tecrübesiyle Avrupa’nın lider sertifikalandırma kuruluşu. Asansör ve yürüyen merpenlerin proje tasarımından imalatına, bakımından periyodik kontrol sürecine kadar tam kapsamlı denetim hizmeti sunan Liftinstituut’un danışmanlık şirketi Liftinstituut Solutions, Türkiye ve Ortadoğu’nun merkezi olma yolunda hızla büyüyor.



Geri Dön