27 / 04 / 2024

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Yurdakul, metaverse de arsa satış işlemlerinde yapılan dolandırıcılık olaylarına yönelik uyarıda bulundu.



Metaverse de arsa satışları gün geçtikçe rağbet görüyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Metaverse şirketlerinde büyük rakamlara satışı gerçekleşen arsalar vatandaşların en merak ettiği konu başlıkları arasında yerini almaya başladı. Metaverse de arsa satışlarına yönelik konuşan STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Can Yurdakul dolandırıcılığa karşı uyarılarda bulundu.

Metaverse de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Arsalar üzerinden yapılan dolandırıcılık

Yurdakul, metaverse’ün insanoğluna sağladığı birbirinden  farklı ve sınırsız keşif imkanının yanında tehlikeler de getirebileceğinin altını çizerek," bireysel yatırımlarda metaverse’ün yoğun gündeminden faydalanan fırsatçılara dikkat edilmesi gerektiğini" vurguladı.

Son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık vakalarında yükseliş olduğunu vurgulayan Yurdakul, "Özellikle kurumlardan öte bireylerin arsaları ve NFT’leri yatırım aracı olarak değerlendirmesi elbette mümkün ama bunu iyi araştırma süreçleri ardından micro bütçelerle yapmaları şu dönemde onlar için daha rasyonel görünüyor." diye uyarıda bulundu.

Metaverse evreninden arsa almak mantık mı?

Metaverse arsaları Sahibinden'de satışa sunuldu!


Geri Dön