23 / 04 / 2024

Micomodo Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Micomodo Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Malkoçoğlu tarafından kuruldu.



Micomodo Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Malkoçoğlu tarafından kuruldu.

Micomodo Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü binaları işletmek, gayrimenkul alım, satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak 3-Gayrimenkuller üzerinde intifa hakkı kurabilir, bu hakkı kullanabilir, devre mülk irtifakı kurabilir, sahip olduğu arsalar üzerinde ticari kar elde etmek maksadıyla üst hakkı yükümlüsü olabilir 4-Özel sözleşme hükümleri müsait olmak kaydıyla, kira geliri elde etmek maksadıyla 3. Şahıslardan kiraladığı gayrimenkullere alt kira sözleşmesi ile 3.kişilere kiraya verebilir. 5-Amaç ve konusunu gerçekleştirmek için patent, tasarım, know-how, imtiyaz, marka, teknik bilgi ve yardım ile lisanslar gibi gayri maddi hakları devralabilir, devredebilir, tescil ve terkin ettirebilir, kiralayabilir, kullanabilir ve bunlara ilişkin sözleşmeler akdedebilir. 6-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket özel depo, ofis, bina, gayrimenkuller ve tesisler kiralayabilir. 7-Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak kira şerhi de dahil ayni ve sair haklara sahip olabilir, tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Her türlü taşıt aracını iktisap edebilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlarla ilgili işlemlerde ilgili sicillere şerh ve tescil ya da terkin başvurusunda bulunabilir. 8-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, dükkan, ev, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 9-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir.


Geri Dön