16 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayn Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ve dikkat çeken ihaleler arasında Samsun ili, Ladik ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak tan Samsun da satılık arsa fırsatı!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Samsun ili, Ladik ilçesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de açıklanan imarlı arsanın taşınmaz numarası 55090103577 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 6.489,7 metrekare.


Geri Dön