25 / 04 / 2024

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu mu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen bayram ikramiyeleri ile ilgili olarak her gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Hesaplara yatacak ikramiyeleri merak eden emekliler, "Emekli ikramiyeleri ne kadar, 2022 yılı emekli ikramiyeleri, emekli ikramiyesi ne kadar oldu" gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

MASADA 4 FORMÜL VAR

Sabah gazetesinden Faruk Erdem'in aktardığına göre, geçen sene 1.000 TL'den, 1.100 TL'ye yükseltilen ikramiye zam yapılması bekleniyor. Emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak masada 4 formül bulunuyor.

Milyonlarca emekli merak ediyor! Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte o 4 formül...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön