29 / 03 / 2024

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen enflasyon rakamları 4 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Söz konusu zamların netleşmesi ve bayram ikramiyesiyle beraber emekliler temmuzda çifte ödeme alacak. İşte detaylar...



EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM GELECEK Mİ?

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, hükümet, 30 Nisan 2018 tarihinde emeklilere, dul ve yetimlerine her sene iki dini bayram öncesi 1.000’er TL ikramiye verilmesini kararlaştırmıştı. Söz konusu ikramiye ödemesi son 4 senedir aralıksız olarak devam ediyor. Söz konusu bu ödemeden de yaklaşık olarak 13.5 milyon kişi faydalanıyor. 

Milyonlarca emekliye çifte ödeme müjdesi! Hesaplara yatıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

1.000 TL şeklinde başlayan ikramiye geçen sene güncellenerek 1.100 TL'ye yükseltilmişti. Asgari ücretlilere ara zam, memur ve emekliye ek iyileştirme açıklamalarından sonra ikramiyenin de artabileceğiyle ilgili beklenti arttı ancak söz konusu ikramiyelere şu an için zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat olası bir iyileştirme yapılırsa bu tutarın 1.500 liraya çıkabileceği hesaplanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön