19 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. PTT’den alma imkânı sağlanan kredi ile ihtiyaçların değil, borçların ertelenmesi hedefleniyor.



Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle kefilsiz, şartsız 80.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlandı. Kefilsiz ve koşulsuz tek SMS ile PTT desteğinden yararlanmak isteyen emekliler, müracaat onayı aldıktan sonra PTT şubelerine giderek 15.000 TL, 20.000 TL, 25.000 TL ve 80.000 TL'lik krediyi çekebilecek.

PTT VE AKTİF BANK’TAN KEFİLSİZ ŞARTSIZ KREDİ

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. Yüzde 2,49’dan başlayan düşük faiz oranları ile emeklilerin acil nakit ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Kefilsiz ve koşulsuz müracaat yapılacak kredi amacıyla yüzde 2,49'dan başlayan faiz oraları ve basit ödeme seçeneklerinden de yararlanma imkânı sunulacak.

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön