20 / 04 / 2024

Milyonlarca EYT'liye müjde! Formül netleşiyor... Kadınlara 50, erkeklere 55 yaşında emeklilik şansı!

Milyonlarca EYT'liye müjde! Formül netleşiyor... Kadınlara 50, erkeklere 55 yaşında emeklilik şansı!

EYT'de yaşanan son dakika gelişmelerini yakından izleniyor. Prim ve sigortalılık sürelerini tamamlayan milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu masadaki tek EYT formülü ile erken emekli olmayı bekliyor. Daha önce Türkiye modeli üzerinde durulduğunu belirten Bakan Bilgin EYT sorununu çözeceklerini açıkladı.



EYT yasasının ne zaman çıkacağı milyonlarca emekli adayının ana gündem maddesi olmayı başarırken Bakan Bilgin'den konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. Katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgin, "EYT sorununu çözüyoruz. Dosya dosya açarak çözeceğiz. Türkiye’nin emekçileri endişe etmesin." dedi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile alakalı çalışmalarda sona gelinirken Bakan Bilgin, Aralık ayına vurgu yaptı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yeni Türkiye modeli ile kadınlar 50, erkekler 55 yaşında emekli olabilme şansını elde edebilecek. İşte, 2022 EYT son dakika ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön