20 / 04 / 2024

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonlarca vatandaş, soğuk kış günlerinde devlet tarafından sağlanan doğalgaz yardımı hakkında araştırma yapıyor. Doğalgaz yardımı başvuru ekranı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık vatandaşlara yapılacak doğalgaz desteğine ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği doğal gaz yardımlarıyla ilgili konuşan Bakan Yanık, "Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var. Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Doğalgaz altyapısının oluştuğu, yardım alması gereken vatandaşlarımız oluyor. Dolayısı ile hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğalgaz desteğinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Doğalgaz desteği ödemelerinin mart ayı gibi ödeneceğinin haberini alan vatandaşlar şimdi de kimlerin bu ödemelerden faydalanacağını merak ediyor. Doğalgaz desteği kimlere verilecek? Doğalgaz desteği alabilmek için gerekli şartlar neler? İşte merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön