26 / 04 / 2024

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ihtiyaç sahibi ailelere doğalgaz fatura desteği yardımının yapılacağını açıklamıştı. Doğalgaz desteği için başvurular 18 Şubat Cuma günü alınmaya başlandı. Mart ayının gelmesi ile birlikte ödemelerin yapılıp yapılmadığı merak edilmeye başlandı. 

Peki, Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar... 

Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

Doğalgaz fatura desteği başvurusu kabul edilen vatandaşlar, PTT'ye doğalgaz faturalarını ibraz ederek ödeme alabilecekler. Doğal gaz yardımı ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) yapılması planlanıyor. 

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön