19 / 04 / 2024

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonlarca vatandaş, soğuk kış günlerinde devlet tarafından sağlanan doğalgaz yardımı hakkında araştırma yapıyor. Doğalgaz yardımı başvuru ekranı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?



DOĞALGAZ YARDIMI KİMLERE VERİLECEK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, daha önce yaptığı açıklamada, ''Sağladığımız kömür yardımı kadar doğalgaz desteği sağlamış olacağız. Evinde doğalgaz kullanıyorsa kota miktar olarak ona göre doğal gaz ücretine yardımcı olacağız. Normal şartlarda diğer sosyal yardım ödemelerinde PTT aracılığıyla ya da kart dağıtarak yardımda bulunduk. Burada fatura olduğu için ödeme noktalarıyla anlaşılır, faturayı biz mi yatırırız ya da biz mi vatandaşlara yatırırız daha netleşmedi. Ama biz bu hizmeti vatandaşımıza ulaştıracağız" sözleriyle vatandaşları bilgilendirmişti. 

Doğalgaz desteği almak için vatandaşların öncelikle başvuru yapması gerekiyor. Başvuru ile ilgili bilgilere bir sonraki haberimizden ulaşabilirsiniz...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön