23 / 04 / 2024

Milyonların maaşına zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika müjdesi! Hemen bakın!

Milyonların maaşına zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika müjdesi! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de Temmuz zammı yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



A Haber'in aktardığına göre, merakla beklenen 2022 Temmuz zammıyla memur ve emeklilerin maaşlarının yanında asgari ücret de artış yapıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren söz konusu bu zamlardan sonra sosyal destek ödemelerine de belirli oranda zam yapıldı.

Binlerce kişinin merak ettiği ve araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal destek ödemelerindeki son durum da açıklandı.

Konu ile ilgili olarak verilen resmi bilgiye göre, sosyal güvenceye sahip olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara merakla beklenen Temmuz ayı zammından önce 1.084 lira olarak ödenen 65 yaş aylığı da arttı ve 1.537 TL'ye çıktı. 

Milyonların maaşına zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika müjdesi! Hemen bakın!

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlar için hesaplara yatan maaş 865 liradan 1.227 liraya yüzde 70 ve üzeri engeli olan vatandaşlar için ödenen 1.298 TL aylık tutar da 1.841 liraya yükseltildi.

Tüberküloz veya SSPE hastaları için devlet tarafından sağlanan 2 bin 354 liralık hasta desteği tutarı, Temmuz ayında  gelen zamla birlikte 3 bin 339 TL'ye yükseldi.

O bankadan flaş hareket! Kredi faizi 0,99'a düştü! Emekli, memur, işçi, asgari ücretli, herkes alabilir! Hemen bakın!

TOKİ 150 bin konut projesi için tarihler belli oldu! 81 il için başvurular başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen bakın!

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! 1 Ocak 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön