26 / 04 / 2024

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.



Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Kazanan fotoğrafçılar ödüllerine kavuşurken, çekilen eserler büyük ilgi gördü.


Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen ve binlerce fotoğraf sanatçısının katıldığı fotoğraf yarışmasının sergisi Parktepe Evleri Satış Ofisi’nde düzenlenen kokteylle açıldı.

Açılışa, Parktepe Evleri projesini hayata geçiren Şahika Grup Yapı’nın ortakları İç Mimar Murat Altuntaş ve Emre Katırcı ile yarışmada ödül kazanan fotoğrafçılar ve çok sayıda davetli katıldı.


“Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı” fotoğraf yarışması sayesinde ülkemizin çok sayıda güzelliğinin fotoğraf sanatıyla bütünleştiğini vurgulayan Murat Altuntaş, “Toplam 3 bin 530 fotoğrafın geldiği yarışmada, dereceye giren fotoğrafları belirlemede oldukça zorlandık. Yarışmamıza katılan tüm eser sahiplerine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 8 saat süren jüri değerlendirmesi sonrası ilk 28’e girmeye hak kazanan fotoğraflar belirlendi. Fotoğrafları, Parktepe Evleri Satış Ofisi’nde sergilemeye başladık. Haziran ayının sonuna kadar da fotoğraflar ziyaretçilerimizle buluşacak” dedi.


Geri Dön