04 / 05 / 2024

Mini Cabrio fiyatı ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mini Cabrio fiyatı ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ülkemizde en çok dikkat çeken üstü açık modeller arasında yer alan Mini Cabrio modelinin Mart ayına ilişkin fiyat listesi yenilendi. İşte otomobilin merak edilen özellikleri ve güncel fiyat listesi...



Mini Cooper ülkemizde çok sevilen bir otomobil markası. Türkiye'de piyasa çıkarılmasının ardından uzun süre geçmiş olsa da hala birçok kişi tarafından sevilen bir marka. Mini Cabrio modelinin üstten açılan tavanının ve minimalize edilen boyutlarının renkli tasarım ile birleşmesi otomobil severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Mini Cabrio fiyatı ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kendine has tasarımı Mini Cabrio,  üstü açık olmasıyla sürüş heyecanını en üst seviyeye taşıyor. Üst düzey güvenliği ve en son teknolojiyi bünyesinde bulunduran otomobil, yolcularına keyifli bir seyahat yaşatıyor.

Dört kişilik konforlu oturma alanına sahip olan model, 7 saniyeden kısa bir süre içerisinde 100 km/sa’e ulaşabiliyor. Yenilenen görünümü ve tavanının açılabiliyor olması, Yeni MINI Cabrio modelini sınıfında ön plana çıkmasını sağlıyor. Ayrıca model, 30 km hıza 18 saniye içerisinde çıkabiliyor.

Peki Mini Cabrio güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön