26 / 04 / 2024

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Havalar soğumaya başlayınca insanlar internette ısıtıcı aratmaya başladı. bizde size hem ekonomik hem de şık görünümü olan Kumtel Mini Şömine Isıtıcıları ve özelliklerini araştırdık. Peki Kumtel Mini Şömine Isıtıcılar ne kadar?



Odalarınıza Nostaljik bör görününüm katmanın yanında soğuk havalarda evinize size yoldaş olacak bir ürün 'Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı' ister kışlık evinize ister yaşadığınız eve koyun, nereye isterseniz oraya yakışacak Kumtel ısıtıcı enerji anlamında da size güven verecek.

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı

Isıtma teknolojilerinde zirve ve önde gelen marka Kumtel, Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı ile üşüme sorununa çare buluyor. Size şömine zevkini yaşatacak olan Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı kış mevsimini üşümeden ve keyif içerisinde geçirmenize olanak tanıyor.

Düşük Enerji Tüketimi

Düşme emniyetine sahip olan Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı düşme ya da devrilme gibi aksi olaylar vuku bulduğunda sizi  ve ailenizi muhafaza için otomatik olarak elektrik bağlantısını kesiyor. Ayarlanabilir termostatı ile sıcaklığı belli bir dereceye ayarlayabiliyorsunuz. Odanın ısı seviyesi düştüğünde ayarlanabilir termostat otomatik olarak devreye girerek sıcaklığı eski seviyesine getiriyor. Ayarlanabilir termostat fonksiyonu ile aynı zamanda enerji sarfiyatını önleyerek elektrik tasarrufu yapmanıza da olanak sağlıyor. A sınıfı enerji sarf eden Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı ekonominizede katkıda bulunuyor. Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı yaklaşık 20 metrekarelik bir sahayı oldukça basit bir şekilde ısıtabiliyor. İleri Teknoloji

Isıtma gücü: 2200 W
Isıtma tipi: Quartz
Enerji Tüketimi: A sınıfı
Flament (tüp) sayısı: 4
Ürün ebatı: 52 cm X 61 cm X 20 cm
Tel sarımı: Elipsodial
Kutu İçeriği

Kumtel KS-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı'nın kutu içeriğinde sadece ısıtıcı ürün bulunuyor.


Geri Dön