19 / 04 / 2024

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.



Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul ve ticaret fuarı olan MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler, otel zincirlerini bir araya getiriyor. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle Türkiye fuarda Rusya ve Brezilya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor. Türkiye’den 20  standın yer aldığı fuara 450 kişi de münferit olarak katılıyor. Fuara ITO ve ATO heyetle katılım gösteriyor. 

Fuarın Açılış Kokteylini NEF Yapacak

Fuar bu sene de NEF’in sponsor olduğu açılış kokteyli ile başlayacak ve Türkiye’nin fuar alanında bir çok yerde tanıtımları yapılacak. Türkiye bu yıl Mipim’e katılan binlerce yönetim kurulu başkanının ziyaret ettiği Investor Club’a da (VIP Lounge) sponsor oldu. 

Fuarda Türkiye’den devlet adamları, gayrimenkul sektörünün önemli isimleri ve uzmanların konuşmalarıyla toplam 11 oturum düzenlenecek. ’’Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Çevresi’’, ’’2014 ve sonrasında Türkiye’yi Neler Bekliyor’’, ’’Neden Türk Mimarlarla Çalışmalı’’ gibi başlıkların ele alınacağı oturumların yanı sıra Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı da ’’Neden Türkiye’ye Yatırım Yapılmalı’’ başlıklı oturumuyla yabancı yatırımcılara seslenecek . Deloitte Türkiye de gayrimenkul sektörü raporunu ilk kez Mipim’de açıklayacak. 


Gayrimenkul sektörünün projelerinin tüm dünyaya tanıtılması ve uluslararası arenada yer almak isteyen markaların önemli ortaklıklara imza atmasına olanak tanıması sebebiyle önemli bir platform olan MIPIM dünyadaki trendleri takip edebilmek, dünya pazarındaki oyuncuların tanınması ve network sağlanması adına da büyük fırsat yaratıyor.


KİMLER KATILIYOR?


ISTANBUL CHAMBER OF COMMERCE 

ANKARA CHAMBER OF COMMERCE 

TURKISH SERAMIC PROMOTION GROUP 

TEMA ISTANBUL 

CNR HOLDING 

GAYA GROUP

NEF

ESAS PROPERTIES 

Odak GROUP

BAKYAPI GROUP 

AMSTAR

EMLAK KONUT 

TABANLIOGLU ARCHITECTURE 

ERA ARCHITECTS 

EVRENOL ARCHITECTURE ( Architects Workshop)

KARAOGLU LANDSCAPE& DS ARCHITECTURE 

ONCUOGLU + ACP ARCHITECTURE 

VIATRANS A.S.- MEYDANBEY JOINT VENTURE 

IMS PROJECT MANAGEMENT AND CONSULTANCY 

PROPLAN PROJECT MANAGEMENT AND CONSULTANCY 



Geri Dön