19 / 04 / 2024

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Cannes’da bir araya geldiler. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, MIPIM’in 2019’da İstanbul’da yapılması için görüşmeler sağladıklarını açıkladı. 



Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MIPIM'in İstanbul ayağının yapılacağı açıkladı. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, "Türkiye artık bir MIPIM İstanbul'u yapabilmeli. MIPIM'in organizatör firmasıyla görüştük. MIPIM İstanbul'u gelecek yıl sizlerle birlikte gerçekleştirme hedefindeyiz" dedi.

Sabah Gazetesi'nden Barış Ergin'in haberine göre; 100'ün üzerinde ülkeden 25 binden fazla kişinin katıldığı MIPIM'e Türkiye'nin önemli katkıları olduğunu da aktaran Ceylan, "Biz de bakanlık olarak özel sektörün yanında yer alıyoruz. Türkiye gayrimenkul alanında çok önemli mesafeler kaydetti. Bir başarı hikayesi yazıyoruz. Ülkemiz önemli bir cazibe merkezi ve gücümüz artmaya devam ediyor" diye konuştu. Türkiye'nin Kanal İstanbul ve Yeni Havalimanı gibi birçok büyük projeye imza attığını hatırlatan Ceylan, "İstanbul'u ve fuardaki Türk firmaları görünce bir kez daha gurur duydum. SABAH grubuna da her yıl verdikleri destekten ötürü hassaten teşekkürler ediyorum" diye açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL'A YATIRIM ÖDÜLÜ
FDI Magazine'in Cannes'daki etkinliğinde İstanbul, "Güney Avrupa'da en başarılı yatırım ortamına sahip ve yatırım yapılması en uygun şehir" seçildi.


Geri Dön