19 / 04 / 2024

mıpım istanbul

mıpım istanbul

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Cannes’da bir araya geldiler. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, MIPIM’in 2019’da İstanbul’da yapılması için görüşmeler sağladıklarını açıkladı. 

MIPIM'de İstanbul rüzgarı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde bugün 29’uncu kez kapılarını açtı. 

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

Adnan Polat: Kentsel dönüşümü çözelim!

MIPIM'de tanıtılan Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 konut, 120 iş yeri bulunuyor. 500 metrelik alışveriş caddesi ile İstiklal Caddesi'ne rakip olacağı iddia edilen proje ile 'AVM yerine mahalle kültürünü yaşatmak' hedefleniyor.

Adım İstanbul'da Kasım ayının son fırsatı!

Adım istanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Esenler'deki dönüşüm İstanbul’u bekleyen tehlikeyi ortaya çıkardı!

Kentsel dönüşüm kapsamına alınıp yenilenen Esenler Havaalanı Mahallesi’ndeki binaların yıkılmadan önceki çarpıcı fotoğrafları, olası bir depremde İstanbul’u bekleyen tehlikenin boyutlarını ortaya koyuyor

Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları!

Toplam 615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir teslimler!

Adım İstanbul Evleri Başakşehir teslimler Ocak 2018 yılında yapılıyor. Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...

Başakşehir Adım İstanbul konut fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dairelerin yanı sıra ticari birimlerin de bulunduğu proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir satılık!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Adım İstanbul Evleri Kayaşehir projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları!

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projenin 2018 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.

Kayabaşı Adım İstanbul Evleri fiyatlar!

Kayabaşı Adım İstanbul Evleri fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. 615 daire ve 120 dükkandan oluşan Adım İstanbul Evleri projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor....

Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Adım İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje 35 bin 76 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Rezidans Kayaşehir teslimler!

Adım İstanbul Rezidans Kayaşehir projesinde daire teslimleri Ocak 2018 tarihinde yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans projesinde 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

mıpım istanbul Haberi

mıpım istanbul

4 - 5 Aralık 2018 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan RE360’ta kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlar bir araya gelecek. 

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM’in, RE360 için bu yılki hedefinin Avrupa ve Ortadoğu’dan yüzde 10 uluslararası katılımcı getirmek olduğunu belirtti.

Alkaş konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye’nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. RE360’ın ilkinde de oldukça büyük bir başarı kaydettik. Yatırımcı-geliştirici, mimar, sektör tedarikçisi, banka-fon şirketi, danışman, bilişim teknolojicisi ve kamu kuruluşlarından oluşan 221 gayrimenkul sektör lideri, 209 tedarikçi, 93 kamu temsilcisi, 29 akademi ve dernek, 43 finansal kuruluşu toplam 671 katılımcıyla bir araya geldi. RE360 özelinde Çevre ve Şehircilik...