26 / 04 / 2024

MIPIM Fuarı 2019

MIPIM Fuarı 2019

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

MIPIM Fuarı 2019’da İstanbul’a geliyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri Cannes’da bir araya geldiler. Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, MIPIM’in 2019’da İstanbul’da yapılması için görüşmeler sağladıklarını açıkladı. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

21. Astana Build 2019 fuarı başladı!

Kazakistan Nur Sultan'da 21. Astana Build 2019 Uluslararası inşaat malzemeleri fuarı kapılarını açtı.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

Murat Kurum MIPIM 2019'da yabancı yatırımcılarla bir araya geldi!

ALKAŞ’ ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MIPIM Fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında 26.000’den fazla profesyoneli bir araya getirdi. Bu sene 30’uncu kez kapılarını açan fuar, toplam 21 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşti.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

Göbeklitepe'nin maketi MIPIM 2019'da görücüye çıkacak!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'nin maketi, 12-15 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de sergilenecek...

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

MIPIM Fuarı 2019 Haberi

MIPIM Fuarı 2019

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 kapsamında Cannes’ın en popüler sahil şeridinde kurduğu 685 metrekarelik İstanbul Çadırı, bu yıl 5’inci kez Londra ve Paris çadırlarının arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre İstanbul’un ve Türkiye’nin gayrimenkul projelerinin sergilendiği çadırın açılış töreninde açıklamalar yapan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, MIPIM Fuarı’na 100’ün üzerinde ülkeden yaklaşık 26 bin gayrimenkul profesyonelinin katılmasının beklendiğini belirtti.

"Londra ve Paris’in orta yeri İstanbul’dur"
Avdagiç, Paris ve Londra çadırlarının arasında bulunan İstanbul Çadırı’nın dünya gayrimenkul sektörünün buluşma noktası olduğunu kaydederek, "MIPIM’den 'İstanbul' geçti. İstanbul Çadırı MIPIM’de bu yıl da Londra ve Paris çadırlarının arasında. Londra ve Paris’in orta yeri...